konferenciska sala

Конференциска сала

За Вашите конференции, семинари и работилници со капацитет до 20-тина учесници во просториите на Германскиот јазичен центар на располагање Ви стои конференциска сала.

За непречено реализирање на Вашите предвидени активности на располагање Ви стои безжичен интернет, а во можност сме и да Ви обезбедиме и техничка опрема според Вашите барања.

Покрај предвидената кафе пауза, доколку посакате со задоволство ќе Ви организираме и закуска по ваша желба.